Prijzen en info

Elke muurschildering die ik maak is weer anders en uniek. Daarom is de prijs van een muurschildering afhankelijk van de volgende factoren: het onderwerp, de ondergrond, de complexiteit, het formaat, het materiaal en de benodigde tijd.

Bent u geïnteresseerd in een muurschildering? Wilt u weten wat het kost of meer informatie aanvragen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@paulinesatelier.nl. Vermeld uw idee zo volledig mogelijk met plaatje, omschrijving, formaat en soort ondergrond), zodat ik goed beeld krijg van uw wensen. Een offerte is altijd vrijblijvend. Aan de hand van uw aanvraag, maak ik een berekening van de kosten. Dan weet u altijd waar u aan toe bent. Mocht het nodig zijn maak ik (tegen kleine vergoeding) aan de hand van uw wensen een ontwerp op maat.

Muurschilderingen worden gemaakt met goede kwaliteit acrylverf op waterbasis. Deze verf is geurloos en sneldrogend, waardoor er diezelfde avond weer in de kamer geslapen zou kunnen worden.

Hetzelfde geldt voor een MDF-paneel, wanneer u liever iets heeft wat u weer kunt verplaatsen of geen geschikte muur heeft.