Loading...

Wie ben ik?

Welkom! Mijn naam is Pauline Weij. Vanaf jongs af aan heb ik al een enorme passie voor tekenen en schilderen. En sinds 2017 maak ik muurschilderingen en krijtborden voor particulieren en bedrijven. Ik ben altijd bezig mijn technieken te perfectioneren en mijzelf nieuwe skills aan te leren. Met Pauline’s Atelier wil ik aan de hand van uw wensen mijn passie en creativiteit met oog voor detail inzetten om iets unieks voor u te creëren. Of het nu voor een muurschildering in uw babykamertje is, of voor mooi verzorgde krijtborden om uw onderneming nog meer uitstraling te geven: ik kom graag bij u langs!

Muurschilderingen

Een unieke, handgeschilderde creatie op uw muur, waar u elke dag weer opnieuw van kunt genieten?

Pauline’s Atelier ontwerpt en creëert muurschilderingen op maat voor particulieren en bedrijven. U kunt deze laten maken voor o.a. baby-, en kinderkamers, volwassen interieurs, bedrijven, restaurants, zorginstellingen en scholen. Heeft u liever een MDF-plaat die u weer kunt verplaatsen? Dat kan natuurlijk ook! Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Inspiratie nodig? Bekijk mijn muurschilderingen en bezoek eens mijn Pinterest!

Krijtborden

Een goed verzorgd en aantrekkelijk welkomsbord, menu-kaart of -special kan wonderen doen voor uw onderneming.

U kunt bij mij terecht voor het laten ontwerpen en maken van krijtborden voor uw (horeca-)onderneming. Ik heb o.a. een cursus blackboard art and lettering gevolgd bij de Australische Cheryl Mclean. Dus ik help graag uw bedrijf winstgevender te maken door het te voorzien van een unieke look, waarbij ik handlettering kan combineren met mooie illustraties.

Inspiratie nodig? Bekijk mijn krijtborden en bezoek eens mijn Pinterest!